Καντεράκης ΑΕ

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία «ΚΑΝΤΕΡΑΚΗΣ Α.Ε.» , ως ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ – ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:

  • Kατασκευή παραθεριστικής ή δεύτερης κατοικίας, με πολυτελείς διαφοροποιημένες προτάσεις κατασκευής, για την κάλυψη των δικών σας αναγκών και απαιτήσεων,προκειμένου να προσφέρει λύσεις για μακροπρόθεσμη, ανθεκτική και αειφόρο ανάπτυξη στις κατοικίες της.
  • Ανάπτυξη – Διαχείριση και παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων για επενδύσεις σε μεγάλες εκτάσεις και οικόπεδα σε όλη την Ελλάδα.
  • Ανάπτυξη – Διαχείριση και παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων για »Ανακαινίσεις κτηρίων και καταστημάτων», με τη συνεργασία εξιδικευμένων συνεργείων, με την ποιότητα και την πιστότητα των στελεχών της εταιρείας

Για Ποιο Λόγο Να Επιλέξετε Την «ΚΑΝΤΕΡΑΚΗΣ Α.Ε.»

Λόγω της μεγάλης πολυετούς εμπειρίας στο marketing, τις δημόσιες σχέσεις, και την επικοινωνία με τους ανθρώπους, γνωρίζουμε πολύ καλά την αξία των σταθερών και μακροπρόθεσμων σχέσεων, που προκύπτουν από ικανοποιημένους πελάτες-φίλους, οι οποίοι αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση, για την ποιότητα, τη συνέπεια και τη υπευθυνότητά μας, σε κάθε φάση της κατασκευής της κατοικίας, ακόμα και μετά την πώλησή της.

Η επιλογή συνεργασίας με την «Καντεράκης Α.Ε.», αποτελεί για μας μεγάλη ευθύνη, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία αποτελεί συνδυασμό των προϊόντων που προωθεί, των αξιών που προβάλλει, και των ανθρώπων που τη στελεχώνουν.

«Κινητήριος δύναμή μας είναι τα όνειρα των πελατών μας».

Η Φιλοσοφία μας…

«Άποψη – Προσέγγιση»

Μια διαφορετική προσέγγιση στην εξοχική κατοικία είναι το ζητούμενο και η διαρκής ανησυχία, για την εταιρεία. Η φιλοσοφία μας, οτι οι «εξοχικές κατοικίες» πρέπει να συνδυάζουν στοιχεία ενεργειακού σχεδιασμού, χρησιμοποιώντας πρωτοπόρες εγκαταστάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, απόλυτα εναρμονισμένες με το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας τα υψηλότερα οικολογικά πρότυπα και συστήματα, δίνει έμφαση στην αξία των ακινήτων και του φυσικού περιβάλλοντος.

Πολλές κατασκευαστικές εταιρείες προσπαθούν να κτίσουν σπίτια για μια ζωή, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών και τις επιλογές που τους δίνουν. Η εταιρεία GreekDreams διαφοροποιεί τη θέση της με το να επιλέγει, ως κανόνα, την κατασκευή ανθεκτικών, αειφόρων κατοικιών, με την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, εκπομπών ρύπων, σπατάλης νερού και κάτω από τα αυστηρότερα πρότυπα ενεργειακής πιστοποίησης.

Η αύξηση οικολογικής συνείδησης, ως παράγοντα επιλογής στην αγορά ακινήτων, δεν καθοδηγείται από κυβερνητικές πολιτικές και καταναλωτική ζήτηση, αλλά από την πεποίθηση, για ένα μέλλον που θα διαρκέσει.

«Κύρια Στρατηγική – Όραμα»

Η κύρια στρατηγική της GreekDreams βασίζεται στο εξής απλό συμπέρασμα: «Τα πράσινα ακίνητα είναι μέρος του μοντέρνου μέλλοντος, είναι φυσικά και οικονομικά εφικτά, οπότε δεν έχουμε καμία δικαιολογία να μην τα αναπτύσσουμε».

Το όραμα της εταιρείας είναι να δημιουργήσει μικρά και μεγάλα συστήματα διαφοροποιημένων κατοικιών:

  • που θα ομορφύνουν τον Ελλαδικό χώρο
  • θα είναι εναρμονισμένα με το περιβάλλον
  • και οι άνθρωποι που θα κατοικούν, να μπορούν να δημιουργούν το δικό τους όραμα ή απλά να απολαμβάνουν την ηρεμία που θα τους εξασφαλίζει.

«Ευελιξία – Διαφοροποίηση»

Πέρα από την σκληρή και άκαμπτη «τυποποίηση» που υπάρχει στην αγορά, σεβόμενοι τις ιδιαίτερες επιθυμίες του πελάτη μας, λειτουργούμε με μεγάλη ευελιξία αντιμετωπίζοντάς τον σαν μια ξεχωριστή περίπτωση, κάνοντας κάθε κατοικία μοναδική, σύμφωνα με τις ανάγκες του.
«Γιατί κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός».

Mε τον ίδιο απόλυτο σεβασμό λειτουργούμε και απέναντι στη φύση, δημιουργώντας ένα οικολογικό περιβάλλον, εναρμονισμένο τέλεια με το τοπίο.