Οι άνθρωποί μας

Στάθης Καντεράκης

Ιδιοκτήτης

O Στάθης Καντεράκης γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα. Το 1986 αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού του Πεζικού και αποστρατεύθηκε το 2007 φέροντας το βαθμό του Συνταγματάρχη. Παράλληλα ανέπτυξε πλήθος δραστηριοτήτων σε τομείς marketing και ανάπτυξης και ίδρυσε την εταιρεία ΚΑΝΤΕΡΑΚΗΣ Α.Ε., με αντικείμενο την ανάπτυξη ακινήτων. Τα «πιστεύω” του για την GREEK DREAMS, απόλυτα συνυφασμένη με την εξοχική κατοικία, εκφράζονται με τις σκέψεις του, ότι «Με τον ίδιο απόλυτο σεβασμό λειτουργούμε και απέναντι στη φύση, δημιουργώντας ένα οικολογικό περιβάλλον, εναρμονισμένο τέλεια με το τοπίο».

Τζίνα Σταυράκη

Αρχιτέκτων

Η Τζίνα Σταυράκη γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα και αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτονικής Σχολής του Ε.Μ.Π το 1980. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο που μεταξύ άλλων αφορούσαν το παραδοσιακό ελληνικό σπίτι. Ακολούθησε η απόκτηση του Master of Science στην Αρχιτεκτονική. Στην επαγγελματική της δραστηριότητα ξεχωρίζει κανείς συμμετοχή σε μελέτες για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εξοχικές κατοικίες σε πολλά ελληνικά νησιά, την ανάπλαση προσφυγικού τετραγώνου στον Ταύρο, την δημιουργία ομογενειακών οικισμών (Αρκαδικό χωριό), μελέτες δημιουργίας οικισμών Ποντίων στην Βόρεια Ελλάδα, την μελέτη ομογενειακού χωριού «Πάλαιρος» όπου και ήταν υπεύθυνη δημιουργίας και πλήθος άλλων μελετών.

Νίκος Βαφείδης

Tμήμα Κατασκευών

Ο Νικόλαος Βαφείδης γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Το 1986 εισήλθε στο τμήμα Αρχιτεκτονικής σχολής του Ε.Μ.Π. Το 1991 ίδρυσε την εταιρία «Ν. Βαφείδης», η οποία ασχολείτο με μελέτη και κατασκευή εσωτερικών-εξωτερικών χώρων και περιπτέρων, με δραστηριότητα εντός και εκτός Ελλάδος (Ευρώπη, ΗΠΑ, Τουρκία, Αυστραλία και Αφρική). Το 1993 στη Ισπανία του απονεμήθηκε το Διεθνές βραβείο «INTERNATIONAL REGOGNITION OF EFFICIENCY». Σήμερα εργάζεται για την εταιρία ΚΑΝΤΕΡΑΚΗΣ Α.Ε ως Interior Designer.

Άλκηστις Καντεράκη

Υπεύθυνη Γραφείου Πωλήσεων

Η Άλκηστις Καντεράκη είναι υπεύθυνη του γραφείου πωλήσεων της Greek Dreams στην Κρήτη. Εργάζεται στον όμιλο “ΚΑΝΤΕΡΑΚΗΣ Α.Ε” από το 2008. Φοιτά στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι υπεύθυνη Ανάπτυξης στο περιβαλλοντικό site www.greenaim.gr. Μιλάει αγγλικά και έχει Master στους H/Y.

Στέλλα Κότση

Υπεύθυνη Οικονομικών στο Γραφείο Πωλήσεων

Η Στέλλα Κότση γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Το 2006 εισήλθε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και την ίδια χρονιά ανέλαβε υπεύθυνη καταστήματος και επικοινωνίας αλυσίδας μεγάλης εταιρίας κομμωτηρίων στο χώρο του ΔΑΑ Αθηνών. Σήμερα εργάζεται για την Εταιρεία «ΚΑΝΤΕΡΑΚΗΣ Α.Ε» ως υπεύθυνη του γραφείου στα Χανιά. Μιλάει αγγλικά και έχει άριστη γνώση Η/Υ.